Investeer in Bingo en creëer een inkomen.

Bingo is een nieuw  gemakswinkel waar je kant-en-klare maaltijden en goedkope artikelen kunt kopen. Je kunt nu via ‘sharefunding’ mede-eigenaar worden van Bingo en een maandelijkse inkomen creëeren. Betaal slechts €73 per maand voor een aandeel.

23%

Aantal bestelde certificaten: 023 | € 20.125 van € 87.500

Laatste update: 28-11-2023 10:37

Nieuw concept

Bingo heeft de 1e filiaal geopend in Apeldoorn op 6 november j.l. Het concept is een discount formule waar vooral goedkope levensmiddelen en non-food wordt verkocht. Ook is Bingo een gemakswinkel met kant-en-klare maaltijden. Zo hoeft er niet veel uitgegeven te worden en wordt voedselverspilling tegen gegaan.

Bij Bingo kan je honderden producten van 1 euro of goedkoper kopen. Een shampoo voor 99 cent, een gezichtscrème voor 89 cent, rijst of pasta voor 1 euro en bijvoorbeeld lippenstift voor 1,5 euro. Koffiepads nodig? Wij hebben al verpakkingen met 4 pads voor slechts 59 cent.

Bingo wil eigen merk producten verkopen en winkels openen in diverse steden op drukbezochte locaties.

Crowdfunding

Om verpakkingsapparatuur te kopen voor eigen merken en om een snelle uitrol in de Nederlandse markt te garanderen wordt er samengewerkt met particulieren door aandelen (certificaten) uit te geven. Door een kapitaalinjectie heeft Bingo de mogelijkheid om het concept landelijk uit te rollen.

Wij willen 5 vestigingen openen in 5 verschillende steden.

Investeren

Je kunt nu via ‘equity crowdfunding’ , oftewel beter gezegd ‘sharefunding’, mede-eigenaar worden van Bingo Supermarkt B.V. Wij hebben 1.000 certificaten uitgegeven van €875 per stuk.

Nu bieden wij de resterende aandelen in termijnen aan voor geïnteresseerden die het niet in één keer kunnen voldoen. Je betaalt in 12 termijnen van €73 per maand. Je zit nergens aan vast en kan stoppen wanneer je wilt.

Investeren in Bingo levert meer op dan een vast maandelijks rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen en ontvangt ook een gedeelte van de winst op alle nog te openen vestigingen. We groeien samen! Door een optie te nemen krijg je elke maand een gedeelte van de winst op je rekening. Jij bent samen met andere deelnemers gedeeltelijk eigenaar van de vestiging.

 

We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/ certificaathouder, een echte ambassadeur van Bingo wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap!

Hoeveel ontvang je maandelijks op je rekening?

Doel is dat je je inleg binnen een jaar weer terug hebt verdiend. Daarna ontvang je levenslang een maandelijkse uitkering. Hoe meer winkels wij openen, hoe meer er wordt uitgekeerd. Er zijn uiteraard wel risico’s. Het kan zijn dat we een maand geen winst draaien. Dan ontvang je die maand geen uitkering.

Werkwijze

Wij hebben een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht dat 1.000 certificaten op aandelen heeft uitgegeven met een waarde van 875 euro per certificaat. Wij hebben 100 over en die bieden wij weer aan jou in termijnen. Je neemt een aandeel/certificaat op Bingo Supermarkt B.V. en wordt mede-eigenaar van de BV.

Als certificaathouder van Bingo Supermarkt B.V. ben je alleen aansprakelijk voor het ingelegde bedrag. Je bent verder niet persoonlijk aansprakelijk. Dus je deelt niet mee in de schulden. Elk certificaat is 1 aandeel met een waarde van 875 euro.

Na het 1e jaar willen wij nog 5 vestigingen openen in 5 verschillende steden. Als vroege investeerder groei je met ons mee. Dit betekent dat je ook automatisch mede-eigenaar wordt van de nieuw te openen winkels en daarvan de winst ontvangt. Elke aandeelhouder krijgt maandelijks winst uitgekeerd. De hoogte van het te uit te keren bedrag hangt af van de winst van alle vestigingen.

Winstuitkering

Vestiging(en)

De geplande winkels hebben een oppervlakte van ca. 300 tot 1.000 m2 (begane grond). Bij voorkeur is er sprake van een winkel op een toplocatie (centrum) waar veel voorbijgangers zijn. Ook kunnen winkels worden geopend op B-locaties in de buurt van scholen, bedrijven, enz.

De 1e vijf vestigingen worden geopend op bij voorkeur stations en drukbezochte locaties. De geplande opening van de 5 vestigingen zijn:
1e vestiging: Geopend op 6 november jl.
2e vestiging: Maart 2024
3e vestiging: September 2024
4e vestiging: November 2024
5e vestiging: December 2024

Admin panel

Als deelnemer krijg je logingegevens voor een admin gedeelte waar je de inkomsten en ontwikkelingen kan volgen. Het kassa-systeem wordt gekoppeld aan deze afgeschermde gedeelte. Alle producten worden bij een centrale kassa afgerekend.

De boekhouding zal gedaan worden door een onafhankelijk accountantsbureau waar het kassasysteem tevens wordt gekoppeld. Je krijgt ook maandelijks een rapport van de accountant.

Kortingspas voor de investeerder

Als certificaathouder krijg je de BingoCard. Je krijgt daarmee 50% korting op alle artikelen in alle winkels van Bingo. Zolang je certificaathouder bent. Er geldt wel een maximumbedrag van 10 euro per dag aan boodschappen.

Een team dat een geweldig idee ontwikkelt

Wij zijn een aantal ex-ondernemers, managers en werknemers in de retail- en horeca sector die een nieuw concept hebben ontwikkeld en deze in de markt wil zetten. Om een snelle start en uitbouw te realiseren hebben wij gekozen voor crowdfunding.

Wij hebben hiervoor een BV opgericht onder de naam Bingo Supermarkt B.V. En een Stichting Administratiekantoor Bingo dat de certificaten uitgeeft. De handelsnaam is Bingo.

Crowdfunding

Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven richten bedrijven meestal een STAK op. Dit betekent Stichting Administratiekantoor. Deze stichting is de houder van de aandelen van de BV en heeft het recht om de aandelen als certificaten uit te geven aan derden.

Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winstuitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Bingo geeft nu de overgebleven 100 certificaten op aandelen uit met een waarde van 875 euro per certificaat/aandeel. Volgens ons ondernemingsplan maak je tussen de 11% en 25% rendement per jaar.

Kapitaalinjectie

Investeren in Bingo levert meer op dan een vast jaarlijks rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘equity crowdfunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder / certificaathouder, een echte ambassadeur van Bingo wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap!

De kapitaalinjectie maakt het mogelijk om Bingo landelijk uit te gaan rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft on de financiële ruimte om Bingo direct bij een breder publiek te introduceren: van reclame op bushokjes tot je favoriete influencer die echt niet meer zonder Bingo kan.

Bestel een certificaat

Koop hier vrijblijvend de certificaten op aandelen. Betaal €73 euro per maand in 12 termijnen. Je zit nergens aan vast en kan stoppen wanneer je wilt. Vul het formulier in en klik op bevestig. Je ontvangt daarna een mail met een overeenkomst.

Na ondertekening van het contract en betaling van de 1e maandtermijn zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte om de ontwikkelingen te volgen.

Bekijk eerst de documenten onder deze pagina en lees de informatie over certificaten voordat je overgaat tot investeren.

Documenten

Hieronder vind je de oprichtingsaktes, KvK uittreksels en overige documenten van Bingo Supermarkt B.V. en Stichting Administratiekantoor Bingo.